2019-09-21 466 瀏覽
之前經過過餃子爺爺🥟👴🏻食過一次,覺得幾好食。無論係湯餃,定係煎餃子,都係足料又好味😋上次試過個牛肉湯麵,今次帶埋奶奶嚟食。(上次無影相😅)今次我地都係有叫湯餃同煎餃,仲叫左小食,不過有時一嚟到就食,所以唔係全部都有影相😅希望大家體諒🙏🏻奶奶食湯餃,話食得到個湯係自己煲,無味精,好好味,主角餃子都係十分美味。煎餃子外脆內Juicy 👍🏻水晶淆肉就同平時個d一樣,發揮正常。醉蛋十分驚喜😀正呀原本今次嚟都係想叫牛肉湯底,但老闆話售罄了,推介我地食擔擔面,十分出色👍🏻😋味道好味,又用心經營。其實我唔知個兩位男士係咪老闆,但服務好好,又友善。另外有個呀姐,要再訓練下,太唔醒目,希望可以改善下呀姐嘅服務質素,咁客人就會食得開心d最後想同大家講,價錢係十分相宜!大家都去試下啦!

煎餃子外脆內Juicy 👍🏻

水晶淆肉就同平時個d一樣,發揮正常。
醉蛋十分驚喜😀正呀

最後想同大家講,價錢係十分相宜!大家都去試下啦!
2019-09-06