本身係見到Foodie 社交媒體網站個食評,先諗住比次機會試吓小店,點知一試就中晒伏👎🤣酸辣粉 - 揀咗中小辣,剩係得酸味,唔知佢落咗幾多酸,一上碗粉,隔離兩個啱坐底嘅妹妹即刻出門口走人😂,應該係聞到浸酸味就知咩料😂。碗粉完全冇辣味,真係唔知自己食緊啲乜上湯牛油湯薯粉 - 牛油湯等於清水+油,無味㗎,飄浮喺湯入面嘅薄切廚師腸真係好九唔搭八,小學生煮飯嘅搭配黎😂香蒜肥牛焗金菇 - 黐線,上嗰份係肥牛白烚金菇嚟喎,焗金菇會有湯?😊 擺入口完全冇味,同自己用滾水白烚冇分別串燒 - 強制要每樣都最少叫兩串,叫嗰刻係覺得可以理解嘅。上到枱明晒啦,正常一串嘅份量,分開兩串上,咁咪可以賺多你一倍價錢👍 老細的確係生財有道嘅😀 味道尚算可以,但份量係好少加一服務費 - 明嘅,出咗雙糧俾職員,當然係要係羊毛出在羊身上,menu完全無寫明,職員完全冇講定,就咁偷雞貼張紙喺收銀枱度,埋單嗰陣就話要收加一,你哋真係識玩😋總結:唔好再喺度呃錢啦 🙏

總結:唔好再喺度呃錢啦 🙏
2023-01-25