2019-12-16 768 瀏覽
又係要支持下街坊家庭式經營小店嘅時候💪🏻💪🏻💪🏻,間鋪睇住佢開張直至到而家,有一班熟客嘅支持食物水準一定不錯。老闆話由於近期政局問題,少咗好多跨區客,所以就支持下佢啦!海鮮🦞迷一定要試吓呢個性價比高嘅新鮮嘅波士頓龍蝦泡飯!簡直媲美好多價錢好高嘅餐廳👍🏼👍🏼龍蝦新鮮爽口,湯底原汁原味而且沒有加味精配合白飯青菜又健康又唔覺得口渴。食完超滿足😁另外一碗花膠雞,係我嘅愛人自己去「獨食」之後強力推介!好少聽見佢講「有啲乜嘢好味」,我好好奇,所以跟住佢去試吓.....嘩!不得了!勁多花膠,隻雞柔軟一定係浸熟,湯底沒有加味精;一個唔小心居然成碗飯食晒!😅😅😅有一次外賣返屋企,飲晒成大碗湯,本人燥底由於太補身,夜晚居然瞓唔着🤣🤣🤣🤣由於太好味,已經返「啅」咗好多次,但係都未有機會試吓其他美食,因為太沉醉嗰兩個泡飯啦!