2021-03-09 1250 瀏覽
無意中 在IG發現這間店 然後就比佢地既招牌 「海膽意粉」吸引左當日預約左2030的座位 建議最好訂左位先去 因為上網睇有時都幾多人去食 而鋪頭位置唔大 所以訂左位就會比較穩陣 我和朋友點了 頭盤: Baked Hokkaido scallop with mozzarella ($98)呢個超級香, 滿滿芝士, 而且帶子量都算多, 每一啖都有帶子,而底下有少少薯蓉.主菜Parma Ham Pizza 8’ ($138)這個非常好味 個餅底唔算厚又脆 而且超級香的黑松露味 和滿滿的火箭菜 超級好味 (我和友人都喜歡火箭菜多過火腿😝😝) 但個Ham都好食 現在還在回味這個pizza 😋😋Sea urchin pasta🌸🌸🌸 ($208)價錢算比較貴 份量適中 因為麵條有小小似上海粗炒的質地 所以都幾飽土 而且海膽量都適中 整體係唔錯 但如果一個人食可能會有小許濟 甜品很可惜 當日都賣晒了 只好下次再去試飲品Kombucha sour $68甜甜地幾好飲 而且店員很好 怕我們不夠酒味 再給我們一shot 的清酒 🤪🤪我地加埋個shot就岩岩好 有陣酒香又甜甜地 非常好飲 總結 服務和衛生
無意中 在IG發現這間店
然後就比佢地既招牌 「海膽意粉」吸引左

我和朋友點了

頭盤:

主菜
Parma Ham Pizza 8’ ($138)
現在還在回味這個pizza 😋😋

Sea urchin pasta🌸🌸🌸 ($208)

甜品

服務和衛生 8/10
食物 8/10
價錢 6/10

下次會再去試其食物
Baked  Hokkaido  scallop  with  mozzarella
Sea  urchi  pasta
Parma  ham  pizza