2024-06-06 702 瀏覽
d菜式得個樣睇上去似泰國菜,一食落去個味道真係一頭霧水。。。1. 冬陰功完全無酸2. 豬頸肉食落去個味完全唔對路(唔識形容係咩味)3. 菜包肉d肉真係好淡4. 炒通菜叫正路d有味,但係又完全唔係平時食開嗰種泰式,感覺似中式間鋪唔知點解好多鬼佬,呢間嘢係咪得鬼佬先識欣賞。服務基本上等於無,本身覺得呢d餐廳無咩服務正常啦,但係睇真d個價錢喋喋餸都唔平,疑似中式炒通菜都要$88,究竟貴係邊度。最後付款話要收現金,但明明貼著話收visa/master,但我無現金,跟著佢就俾我碌卡,但係話部機有問題有時會收兩次錢所以先收現金,但係佢係用緊Kpay,我真係從來未聽過Kpa有呢個問題。總結,呢間嘢可以生存到真係奇蹟,可能係靠d外國遊客賺錢,本地人好似我咁傻傻地先走入去。

1. 冬陰功完全無酸
2. 豬頸肉食落去個味完全唔對路(唔識形容係咩味)
3. 菜包肉d肉真係好淡

間鋪唔知點解好多鬼佬,呢間嘢係咪得鬼佬先識欣賞。