2023-12-18
*/今日同小朋友去左食buger🤭🤭吾係普通既buger🤣係我屋企人食完話超推介,所以先山長水遠去尖沙咀食😚😚我抱住好大期望黎架🤩🤩🤩Buger Mate係主打美式傳統漢堡🍔餐廳環境:入到餐廳,裝修都十分簡潔,座位吾算太多,但都好好坐👍🏻帶住小朋友都坐得舒服😌最正既係一入餐廳就聞到香噴噴嘅牛肉味🤤🤤食物方面:我哋今次叫左兩個漢堡包同黑松露薯條🍟仲叫左一杯香蕉奶昔🍌由於係手打漢堡關係,都要等一陣先有得食🤭🤭🍔黑松露蘑菇安格斯牛漢堡勁大份漢堡,一整好之後勁香黑松露味🤤🤤塊包佢哋煎到勁香脆😚佢哋啲牛肉係用美國靚牛,製作手工漢堡👍🏻👍🏻加埋黑松露、蕃茄、生菜等配料,一大啖咬落去🤭🤭正到呢🤤🤤🤤🍔經典安格斯牛漢堡小朋友食呢個食得好滋味,雖然冇黑松露咁濃味,但牛既味道一樣咁好味🤤小朋友成個食哂😂😂🍟黑松露薯條店員推介一定要試呢個🤭🤭黎到見到勁多黑松露,誇張到吾洗錢咁😂😂店員勁細心,驚小朋友吾中意食黑松露既味,於是佢分開上薯條🥹🥹真係好好👍🏻👍🏻👍🏻🥤香蕉奶昔🍌我原本擔心會唔會太多冰,試過有啲舖頭打出黎杯沙冰咁😐呢度完全冇呢個問題,杯奶昔十分香滑,又吾會過甜,岩哂小朋友飲🤭🤭整體黎講,食物質素十分高
餐廳環境:
食物方面:
🍔黑松露蘑菇安格斯牛漢堡
🍔經典安格斯牛漢堡
🍟黑松露薯條
🥤香蕉奶昔🍌
整體黎講,食物質素十分高👍🏻而且店員勁nice,又勁細心照顧埋小朋友,真係加好多分👍🏻👍🏻帶住小朋友食野真係好大挑戰🥹🥹
尖沙咀[ Burger Mate]
地址: 尖沙咀金巴利道78號金輝閣地下A號舖
#hkig #hkiger #hkgirl #hkfoodie #hkfood #hkfoodblogger #hkbaby #hkkids #hkkol #hkkidsmodel #hkbuger #hamburger #tst