🌟石門開咗呢間田莆食肉。喺京瑞廣場二期地下🌟裝修好韓式style,一路播住韓國K-Pop歌,又有靚仔靚女侍應,好似1秒返咗去韓國咁🌟一坐低就放咗幾款韓式小菜,有泡菜,撈芽菜,撈菠菜,韓式醃蘿蔔片同埋醃洋蔥🧅🌟我哋兩個女仔叫咗烤牛排骨 (500g)(2人),雞蛋羹,同埋黃油炒飯🍖烤牛排骨 (500 g)(2人)($580)-⼀上枱忍唔住Wah 咗一聲-原條牛扒排骨直上,超大條,好震撼感-重點係有靚仔幫手燒,有得睇,又完全唔使用手-推薦烤牛排骨,肉質唔會韌,又有咬口,牛肉油香,真係越咬越香-有邊邊近骨位嘅肉,oopa 都會細心切埋落嚟,烤完好有咬口,好獨特-仲可以配搭枱上面嘅韓式小菜一齊配搭嚟食🥚雞蛋羹 ($88)-真係好大碗雞蛋羹-雞蛋蒸到好滑, don don 咁-仲有海量芝士,粟米粒一齊蒸🧈黃油炒飯 ($68)-好似去韓國咁,食完最後一定要食埋個炒飯,先夠滿足😌!-牛油嘅油脂香,配埋泡菜,紫菜炒飯,香氣一流-店員總會用炒飯畫公仔,好有驚喜😻-佢畫咗Melody, 好QQ

🌟石門開咗呢間田莆食肉。喺京瑞廣場二期地下

🍖烤牛排骨 (500 g)(2人)($580)

-⼀上枱忍唔住Wah 咗一聲

-原條牛扒排骨直上,超大條,好震撼感

-重點係有靚仔幫手燒,有得睇,又完全唔使用手

-仲可以配搭枱上面嘅韓式小菜一齊配搭嚟食

🥚雞蛋羹 ($88)

-真係好大碗雞蛋羹

-雞蛋蒸到好滑, don don 咁

-仲有海量芝士,粟米粒一齊蒸

🧈黃油炒飯 ($68)

-好似去韓國咁,食完最後一定要食埋個炒飯,先夠滿足😌!

-牛油嘅油脂香,配埋泡菜,紫菜炒飯,香氣一流

-店員總會用炒飯畫公仔,好有驚喜😻

-佢畫咗Melody, 好QQ