2011-05-27 3 瀏覽
和友人晚上路經洗衣街接到此店的傳單, 友人說 "碟碟 8蚊 " 好吸引喎, 不停的游說我去試試,我心想旺角的租貴到嘔, 8 蚊壽司何來會有好嘢比你食 ......但經不起友人的苦苦哀求, 唯有順順她踏入店內一試店內食客不多, 有點冷清, 待應引領坐卡位, 這店的設計幾好, 迴轉帶全部在卡座傍經過, 坐得舒適時又可以在迴轉帶拿自己喜歡的壽司, 但可能是客人不多吧, 司傅們都沒有不停的弄新壽司放上迴轉帶, 轉來轉去都係個幾碟舊嘢, 所以祗好點壽司紙, 落單不久壽司就到, 看外表真的不賴,一口咬下壽司飯軟硬適中, 醋味調校得恰到好處, 飯面上的魚生剌身都算生鮮, 需然係薄了點點, 但8 蚊一碟真係可以收貨了. 還有這店的侍應個個好笑容, 眼明手快, 再加分
她踏入店內一試

2011-05-04