💸人均消費: $50-100🌿評分: 3.5/5🈚️加一服務費本身嚟到大角咀係想食二世祖✨但點知睇漏咗今日佢係全日休息🥹見到附近呢間都好似唔錯😻就行咗嚟食🌿不過今日唔係好好彩🥲嚟到得翻一個慢煮牛丼🐄如果想食嘅話可能要早啲嚟啦🫧➪ 沖繩豬肉塔可飯 ($58)呢個飯辣辣哋好似taco嗰啲餡咁🌮肉嘅份量超多🥩飯都唔少🍚但我覺得個味唔係我鍾意食嘅味🤥我覺得有啲濟🥲呢個餐仲會有前菜(似中華沙律)同昆布湯🍲碗湯有勁多昆布😂呢個價錢嚟講性價比都幾高💡➪ 綠茶可樂 ($20)都幾搞笑嘅味😂其實唔係好知飲緊啲咩😂係甜甜哋嘅可樂咁🥤但冇乜綠茶味🍵$20嚟講唔係好抵💸寧願嗌波子汽水($12) 不過未試過都ok嘅🉑總括嚟講都算抵食😮‍💨但我自己覺得朋友嗌嗰個牛丼先啱食🫢(對面矇矇哋嗰碗就係啦!) 自己嗌呢個就麻麻🤥不過店員都好好喺我哋入嚟之前已經講定冇牛丼🐄服務態度都ok~ 至於裝修方面🦑係好溫馨嘅小店面🏡都坐得幾舒服😌
💸人均消費: $50-100
🌿評分: 3.5/5
🈚️加一服務費

沖繩豬肉塔可飯

➪ 沖繩豬肉塔可飯 ($58)

➪ 綠茶可樂 ($20)