2024-06-18 677 瀏覽
𝒜𝓃𝑜𝓉𝒽𝑒𝓇 𝓂𝑜𝓃𝓉𝒽 𝑜𝒻 𝓊𝓈 ♥︎又到咗紀念日喇☺️ 每個月揾個藉口食大餐係我最期待最開心嘅時刻💖 今個月我哋book咗「輝」,呢度有omakase,亦可以自己單點😋 我哋今次選擇咗單點📝🐮和牛他他呢個和牛他他好特別,佢唔似我哋平時食開嘅他他就咁張生牛肉同其他材料放埋一齊,而家一塊塊和牛燒香個邊,連埋其他蔬菜一齊上💗🌯特色鰻魚卷用甜嘅pancake皮卷起鰻魚、明太子、蛋沙律🥗 唔夠味仲可以沾旁邊嘅鰻魚醬,我超鍾意呢個!口感好似食緊蛋糕咁🎂!🍣 精選壽司拼盤拼盤有十款壽司,包括吞拿魚赤身、吞拿魚腩、海膽、松葉蟹肉配蟹膏、牡丹蝦、帆立貝、金目鯛、真鯛、深海池魚、鮑魚🍣 鮑魚同帆立貝都超級鮮甜好正🙌🏻 吞拿魚同松葉蟹肉配蟹膏都係超推薦🥳🍢 串燒串燒方面係單點,我哋叫咗以下幾款:特選牛舌、宮崎五花肉、免治雞肉軟骨、雞翼手羽先,牛舌係超彈牙,我好鍾意😋免治雞肉都係必食🌟🍳 海鮮茶碗蒸茶碗蒸好香麻油味,超滑溜!📍 輝銅鑼灣渣甸街66號亨環3樓
𝒜𝓃𝑜𝓉𝒽𝑒𝓇 𝓂𝑜𝓃𝓉𝒽 𝑜𝒻 𝓊𝓈 ♥︎

🐮和牛他他

🌯特色鰻魚卷

🍣 精選壽司拼盤

🍢 串燒

🍳 海鮮茶碗蒸
茶碗蒸好香麻油味,超滑溜!

📍 輝
銅鑼灣渣甸街66號亨環3樓