2024-11-02
話說佢正式開業前幾個月已經開始喺商場附近刊登廣告相。我每次經過嗰條路都見到大大幅漢堡扒上邊有隻蛋黃,已經流晒口水。一直好期待佢開業。今日終於試咗佢哋嘅混搭漢堡套餐,超正!幾成熟仲可以自己控制。首先,第一個套餐包括蟹肉漢堡、芝士漢堡同和牛漢堡,各有特色,味道都相當不錯。蟹肉漢堡:蟹肉新鮮可口,搭配酸甜的醬汁,令我感受到海鮮的鮮味,口感滑順,非常開胃。芝士漢堡:芝士融化得剛剛好,香濃的味道與牛肉完美融合,咬一口就令人想再來一口。和牛漢堡:和牛肉質滑嫩,油花分布均勻,咬下去時肉汁四溢。第二個套餐就係蟹肉漢堡一件加上兩件和牛漢堡,對於愛吃牛肉嘅我而言,這個選擇絕對是無法抗拒的!和牛的質感更顯得厚重。蔬菜及配餐:餐廳提供蔬菜同日本靚大米真係無限refill,大米煮得剛剛好,粒粒分明,搭配各款漢堡食用,增添風味。而蜆殼味噌湯亦係無限refill,湯底清淡而富有海鮮味,十分適合配搭主菜。
和牛漢堡:和牛肉質滑嫩,油花分布均勻,咬下去時肉汁四溢。
蔬菜及配餐: