餐廳: 盈館
資訊:

2024-06-20 1020 瀏覽
昨晚我同老公想食餐勁嘅嚟慶祝我哋嘅週年紀念日。我哋決定去盈館食放題2.5小時嘅套餐。呢個套餐係任飲任食嘅,仲有自助選區任我哋揀。🤎酸菜魚酸菜味開胃又清爽,仲帶嚟麻辣嘅口感,酸辣結合。魚肉本身嘅鮮味使其更加突出,加上魚肉鮮嫩滑爽,入口即化,成道菜餚都好完美。❤️‍🔥美國肥牛肉濃郁嘅肉香味,食起嚟鮮美多汁,最重要係彈性十足,咬起嚟非常有嚼勁,整體口感層次非常豐富,可以話係頂級牛肉品質。❤️精選特級牛小排擁有良好嘅大理石紋理,脂肪同瘦肉比例適中,又柔滑又嚼勁,每口咬起嚟都特別香甜可口,潤滑多汁,令人難以忘懷。🖤黑毛豬豚肉片非常豐富嘅油脂風味,富有天然嘅肉香,唔需要任何調味料都可以食到好鮮美嘅味道。我哋仲攞咗啲小菜,開開心心咁食完每道食物。

🤎酸菜魚

❤️‍🔥美國肥牛肉
❤️精選特級牛小排
🖤黑毛豬豚肉片

我哋仲攞咗啲小菜,開開心心咁食完每道食物。