2021-09-03 215 瀏覽
💫未食之前身邊都幾多朋友食過,評價好高,我係好怕排隊嘅,所以一直都冇食到🙈咁岩可以book到星期六Lunch,咁就一於試下啦,Lunch就平d但冇咁多野食,原來分別都幾大下☹️呢個餐賣點係澳洲和牛M5牛肩卷🤩啱曬兩個牛魔王😂😂呢個係好食嘅,有牛味而且都幾嫩滑,安格斯特選牛板鍵相對就鞋口d, 我就麻麻啦🙈叫左一次就冇再叫了,係咁追加M5😋呢到嘅小食真係唔錯,個炸蕃薯真係好好味,好似去左夜市咁😂鹽酥雞都幾好,唔厚粉都幾juice😛仲有個滷牛肉飯都幾好味,唔多肥肉,正呀🤤🔺湯底選左「牛大人秘方麻辣鍋」,一上好有氣勢,好足料,但…實在太咸太重口味啦😖開始食都ok, 但越食越唔對路🙈所以如果想食辣湯底,一定要雙拼配個清d嘅湯底會好d🤗💫自己電話scan 落單,基本唔會漏單👍🏻而且整體食物都幾好,最唔好係湯底太重口味,最後搞到食滯左🙈明明唔係食左好多野☹️仲慳埋夜晚嗰餐😅

🔸極上和牛吃到飽90分鐘

澳洲和牛M5牛肩卷