2023-01-14 871 瀏覽
星期五到新都會工作加晚餐,除咗呢間基本都排10位以上,等約五分鐘順利入內,QR code 點菜,兩個人所以點兩個麵加一個餸(牛肉),麵食份量大而尷尬,足夠一個半人食,兩個人食有可能唔太夠,發現後希望改單,將份量減少(開頭怕吾夠,點左280g,所以希望改正常),職員話已經做好,自己唔識,都冇辦法,反正只係唔想浪費,但係又等左15分鐘,麵都未出,當然感覺職員服務質素非常一般,菜到齊後一食就知可能冇人得閒傳菜,麵基本冇湯(可能係索水),味道非常一般,唯一就係量大(可能對某啲人係優點)服務態度吾可以用差去形容,不過我絕對唔會有任何好惑,唔會主動俾水你,你有問題佢只係隨便答(麥記都識盡量滿足客人),食物質素一般(同街口乜都有茶記差唔多),價錢偏貴,我好肯定吾會再去。

2023-01-13