餐廳: 紅橋
資訊:

2016-12-30 352 瀏覽
果日行過想去太子係約左朋友飲野,但我又未夠鐘😩 但又口痕痕,想搵野食下咁🤔 咁咪圍住酒吧街條路咁行囉😩 自己一個行黎行去, 見到有茶餐廳既,不過又唔想一個女仔自己坐茶餐廳怪怪地咁🙄 終於比我見到間岩岩新開既餐廳😍裝修又拍得上似銅鑼灣d餐廳,雖然細細地,又唔係話太大。但係都會有空間感,加上睇裝修感覺上好似係一班年輕人做老闆咁,唔錯😉打開menu見到飲野,唯一吸引到我就係杯「經典紅豆冰」🍧,因為成日都覺得紅豆冰係屬於夏天嘅飲品,但係竟然係冬天嘅時候飲到夏天既飲品,真係好特別既感覺😂大家去開果頭,就試下呢間野啦🤗雖然無食嘢,但野食見到都好似唔貴咁🙂