2023-06-28
位於佐敦彩鴻酒店1樓的西餐廳,係永安中心隔離穿過隧道就會見到。入上到去到去聽到好好聽又柔和嘅歌,望到駐場歌手係到唱緊先知唔係播緊歌,係真係現場唱緊,仲好好聽,同場有2枱客人分別慶祝生日同週年紀念,歌手會過去唱歌,非常浪漫!而且侍應都好主動咁幫手影相~~氣氛好好純手工意大利卡邦尼意粉(選用意大利煙肉及36個月醃製芝士)廚師會即場係座位附近煮比你睇,仲會燒溶個大大舊O既芝士將D煮好O既意粉撈落去,如果好鐘意芝士o既芝士控一定要點黎試下,口感非常濃厚仲帶點煙燻味道,建議可以同朋友仔一齊share美國牛柳我地嗌左3成熟,表面煎得香香脆脆,入面肉質軟稔,一切就切得開,加左少少黑椒同鹽黎食已經好夠味HOMEMADE CLASSIC TIRAMISU食落口香綿軟滑,每一啖都食到淡淡O既咖啡香>甜甜滑滑O既芝士味>酒香,每種材料O既味道都出晒黎恰到好處!
純手工意大利卡邦尼意粉(選用意大利煙肉及36個月醃製芝士)
美國牛柳
HOMEMADE CLASSIC TIRAMISU