🔅頭啖湯🔅天后🔅打邊爐🔅雖然冬天未到,但女仔有時就係會想飲啲好補嘅野😂🫣於是我同朋友決定去食個超補嘅椰子雞煲🤭佢一上菜嘅時候,個煲入邊嘅雞係生雞件,然後我哋睇住佢滾,店員指示我哋滾一兩分鐘後可以食,一食入口件雞真係超嫩滑!湯入面有超香椰香味同雞油味,感覺都超正\(//∇//)\個湯可以飲完一碗之後再加先打邊爐~除咗畫雞之外佢亦都有木耳、雜菇其實對兩個女仔來講,食一個雞煲已經飽飽地,但我哋都係嗌咗一個墨魚丸拼盤、雜菜拼盤同埋鵝腸🫶🏻墨魚丸超彈牙,雖然芝士墨魚丸嘅芝士唔係流心,但係鹹香都好好食~鵝腸份量勁多,超爽雜菜拼盤就有娃娃菜同生菜同埋小棠菜,索晒啲湯就最好食~服務好周到,有啲咩唔明隨時可以問店員~ 平日夜晚唔係好多人,都唔使預先留位~個湯真係正~推介!打完邊爐仲可以行東岸公園,散步~ 超近~頭啖湯網上訂座即賺Rice Dollars 網址: https://s.openrice.com/QrbS0xA4800~uZ5MGAA地址: 天后威菲路道15-19號萬順樓地舖電話: 25709017=====================#打邊爐 #天后 #天后美食 #天后黃店 #邊爐
🔅頭啖湯🔅天后🔅打邊爐🔅

雜菜拼盤就有娃娃菜同生菜同埋小棠菜,索晒啲湯就最好食~

個湯真係正~推介!

打完邊爐仲可以行東岸公園,散步~ 超近~

頭啖湯
網上訂座即賺Rice Dollars
地址: 天后威菲路道15-19號萬順樓地舖
電話: 25709017
=====================
#打邊爐 #天后 #天后美食 #天后黃店 #邊爐 #頭啖湯 #kazyytinhau #kazyyfortresshill #kazyyhki #kazyyhotpot #hkfoodie #hkig