2024-12-06 1058 瀏覽
成日見人喺米線關注組講呢間餐廳,次次經過都大排長龍,今日終於有機會試一試佢,果然名不虛傳😁餐廳出名係佢地嘅小窩米線,湯底辣得來十分之惹味,而且非常足料,有勁多配菜同埋肉碎👍🏻👍🏻 我叫左佢地最受歡迎嘅腩肉,炆到非常之腍,而且入晒味,微微嘅辣味配米線一流!朋友就叫左比較大路嘅餃子,墨魚丸同豬肚,值得一讚嘅係餃子非常大粒脹卜卜,抵食之選😁當晚令我最驚喜嘅除咗米線之外,仲有佢哋嘅小食涼拌墨魚頭。墨魚頭非常爽脆,凍食非常之適合。上面有秘製嘅蒜蓉,係極多極多嘅蒜蓉,所以非常之香,食到停唔到口,一定係餐廳嘅必叫之品!另外我哋仲叫咗炸魚肉春卷, 20幾蚊有成六條,入邊嘅魚肉煙煙韌韌少少彈牙,鍾意食香脆食物嘅人都不妨試吓!