2024-06-10
近排蟶子當造,莆田做咗個蟶子促銷活動$219可以有兩款蟶子做嘅小菜!梗係要即刻book位試一試!好彩早到我未到六點就入咗去,跟住6:30開始已經全場滿座!蒜蓉蒸響子 例呢個蒜蓉蒸蟶子真係好惹味,而且好鮮甜,老公唔係好食蟶子,但係佢個蒜蓉蒸得好香,佢都密密咁食!莆田農家蟶溜湯 例呢個係一大宗嘅湯,三個人都飲咗兩轉,入邊嘅湯係超級非常足料,仲有蕃茄同埋菜,蛋花,好健康!莆田荔枝肉(例)呢個係好似咕嚕肉咁酸酸甜甜嘅肉炸到脆皮配上荔枝一齊炒,真係有荔枝㗎!金湯時蔬 例時蔬用金湯煮淋,與上皮蛋食,味道幾夾鐵鍋包菜飯 例 鐵鍋大大鍋飯,有冬菇、乾瑤柱一齊煮好惹味,還有大量蔬菜,好健康!酥炸冰心榴槤呢個唔係度度有將榴槤說到冰,咁好似雪糕跟住外邊呢就酥炸,仲有少少酸酸甜甜嘅芒果味汁,真係好啱夏天食!同埋呢度嘅服務員服務非常之好,我帶小朋友嚟都非常之親子有善,姨姨仲成日撩佢傾偈添!🍱莆田 (PopCorn 2) (將軍澳)📍將軍澳唐俊街9號PopCorn 2 1樓F94號舖
蒜蓉蒸響子 例
莆田農家蟶溜湯 例
莆田荔枝肉(例)
金湯時蔬 例
時蔬用金湯煮淋,與上皮蛋食,味道幾夾
鐵鍋包菜飯 例
酥炸冰心榴槤
🍱莆田 (PopCorn 2) (將軍澳)
📍將軍澳唐俊街9號PopCorn 2 1樓F94號舖