2024-11-06
食用適量堅果🌰有益健康💃🏻眾多種堅果類入面,皇太后就最鍾意夏威夷果仁🤎所以我一知道有依款💁🏻♀️內內外外都用左大量夏威夷果仁既堅果撻🥧梗係要買返去同佢一齊食啦👩👧產品由老闆👨🏻🍳親自手工新鮮製造 • 無添加劑✨𝐌𝐚𝐝𝐞 𝐢𝐧 𝐇𝐨𝐧𝐠 𝐊𝐨𝐧𝐠🇭🇰~•~•~•~•~•~•~•~•~•~•~•~•~•~•~•~•~•~•~• ▪撻類蛋糕 分左𝟑個Size : 𝟓吋 (𝟐-𝟒人份量) / 𝟔吋 (𝟓-𝟔人) / 𝟖吋 (𝟕-𝟏𝟎人)有十多款口味,部份款式仲係限定𝐓𝐡𝐞 𝐋𝐢𝐦𝐢𝐭𝐞𝐝 𝐄𝐝𝐢𝐭𝐢𝐨𝐧❣️.而我揀依個✨堅果の后•夏威夷果仁撻✨就係𝐁𝐞𝐬𝐭 𝐒𝐞𝐥𝐥𝐞𝐫𝐬既款式❤️🔥夏威夷果仁係堅果界黎講,價位都數一數二高🤑老闆👨🏻🍳真係落足料 • 又落足心機🫶🏻以香脆既甜撻殼裝住🤲🏻多層次既口感 & 味道,加埋一齊食落唔會好膩,一次過有多重享受😋.表面用夏威夷果仁忌廉唧成繡球花造形,再用夏威夷果仁粒圍邊💫而撻內,軟熟海綿蛋糕之外,就有焦糖夏威夷果仁碎粒 • 夏威夷果仁吉士忌廉 • 喜馬拉雅山岩鹽焦糖忌廉🤍仲有食用花🌸 & 店家𝐋𝐨𝐠𝐨朱古力金牌仔🍫點綴,連旁邊裝飾既夏威夷果仁粒粒,都用朱
眾多種堅果類入面,皇太后就最鍾意夏威夷果仁🤎
梗係要買返去同佢一齊食啦👩👧
產品由老闆👨🏻🍳親自手工新鮮製造 • 無添加劑✨
𝐌𝐚𝐝𝐞 𝐢𝐧 𝐇𝐨𝐧𝐠 𝐊𝐨𝐧𝐠🇭🇰
▪撻類蛋糕
夏威夷果仁係堅果界黎講,價位都數一數二高🤑
老闆👨🏻🍳真係落足料 • 又落足心機🫶🏻
表面用夏威夷果仁忌廉唧成繡球花造形,再用夏威夷果仁粒圍邊💫
仲有食用花🌸 & 店家𝐋𝐨𝐠𝐨朱古力金牌仔🍫點綴,連旁邊裝飾既夏威夷果仁粒粒,都用朱古力去固定,細緻位都做到足,夠晒靚靚💖
店家另有💁🏻♀️字母/ 數字蛋糕 • 客裝化蛋糕 • 𝟕𝐜𝐦迷你撻 • 蝴蝶酥…開𝐏𝐚𝐫𝐭𝐲 / 慶祝 / 升職 / 散水餅緊有一款岩大家😎
重點❣️老闆一人工作👨🏻🍳,但工作室逢星期一至日都會營業,大家要支持呀💪🏻