.#foodie #hk #hkfoodie #HTB美食推介【葵涌八款速食便當|附送台式飲品健康配料🧋】🐨台灣鹽酥雞便當 $63推薦度:⭐️⭐️⭐️⭐️餐廳一共有八款便當可以選擇,每款都會配上健康配菜包括粉絲、粟米、菜圃、生菜以及半隻滷蛋,非常之足料飽肚惹味~今次揀咗嘅鹽酥雞,大約有12粒左右,炸得外面非常之脆口外皮少少鹹,入邊保留到雞嘅嫩滑及肉汁~最緊要係唔會好乾或者好硬,係有食極唔想停嘅感覺!而且因為配料非常之豐富,所以感覺健康啲少啲、罪惡感😂唔知係咪因為葵涌人多嘅關係,所以基本上一叫等咗唔夠3分鐘就已經有得食!——☼——☼——☼——☼——☼——百芳池上便當📍地址:葵涌葵昌路72-76號Life@KCC 1樓108號舖🐨推薦度:😋😋😋😋/5 💰人均價格:$50-100🪸環境:👾👾👾🗣️服務:👍🏻👍🏻📸食物打卡度:💡🛠️分類:#HTB葵涌 #HTB台灣菜.#葵涌美食 #葵涌 #台灣菜 #台式 #台式便當 #便當 #抹香綠茶 #美食推介
.#foodie #hk #hkfoodie
#HTB美食推介