今日有事要過來葵芳, 見網上敢多好評👍, 就不如過來試下🤭, 車仔麵都好耐無食😜, 但好多人, 吃飯時間無乜位, 就不如叫外賣啦, 一款11元有d貴🤪 但香港租又貴人工又貴食材又貴, 都明白的😪 叫左手打麵, 秘制醬汁, 加豬紅, 羅白, 菜肉雲吞, 鹵水豆腐, 生菜和冬菇, 另外加左枝豆漿, 成為81元🤣🤣, 手打麵都幾好, 有d似上海麵, 其他餸的份量一般, 冬菇醃得幾入味, 羅白炆得淋, 不過有少少渣, 菜肉雲吞正常味道, 豬紅也入味, 不過有d碎濕濕, 生菜唔算太多, 豆腐也鹵到入味, 但唔係咸, 正體合格, 亦唔係好突出, 分左湯, 雖然d湯咸, 但食左之後都唔係太口渴, 豆漿係現成品牌, 第一次飲, 雖然話低糖, 但我覺得甜左少少😅下次希望可以堂食啦😌車仔麵都係香港人的特色🥰😸

2024-06-22
外賣自取