今日同朋友去咗中環happy hour,飲完酒之後就決定咗去SOHO入邊睇吓有啲咩好食,見到呢一間酒吧入邊都有好多人,同埋見到佢本身都有唔同嘅嘢食可以選擇!我同朋友就決定入去下場繼續!我哋叫咗幾款唔同嘅小食,其中比較推介嘅有佢嘅Beef Taco! 呢個傳統墨西哥嘅小食,估唔到呢一間酒吧都做得幾好食,佢用咗牛肉碎同埋唔同嘅墨西哥醬汁同埋材料,送酒perfect! 佢嘅墨西哥薄餅,極度非常好食,成個配搭都唔錯!佢嘅炸雞亦都非常好食,佢嘅炸雞係冇骨嘅,點埋佢本身酸酸地嘅醬汁,令人非常開胃,而且一份炸雞有七件,份量嘅比例相對出邊都比較多,所以都可以話係非常抵食,炸雞即叫即做,咬落去仲有熱辣辣嘅感覺,而且唔會炸得太乾,識落口嘅時候都仲有Juicy嘅口感!另外我哋叫咗一個steamed gyoza, 餐廳用佢嘅特別嘅醬汁再加埋餃子,食起嚟都非常開胃,有柚子嘅香味,正!我哋就叫咗一個vodka base既cocktail, 飲落去有啲芒果同埋椰子味嘅組合,味道都非常特別,而且酒精嘅含量唔係太高,唔使驚飲醉!有機會再返嚟試吓餐廳其他嘅食物同埋飲品,店員亦都非常有禮貌,very good!!