2024-04-25
今日去咗西貢食個Early Dinner~ 環境都幾舒服,有室內同室外位置 五點前仲有午市套餐我哋叫咗一個lobster set $168 有一個蟹柳絲蘋果沙律 加咗少少Caesar dressing 同芝士碎食落都幾fresh!龍蝦意粉 係龍蝦拆肉加芝士一齊煮 意粉都唔錯又掛汁 配龍蝦汁都唔錯小食方面可以揀天婦羅炸蝦或者龍蝦春卷 天婦羅炸蝦都係即炸熱辣辣嘅另外叫咗一個lunch set 特色豬手$148 豬手脆卜卜 但唔會太硬同乾 好好味 好入味 份量都幾多 配咗一個微辣嘅汁 或者可以點Tabasco都唔錯 另外伴碟方面有蘋果沙律可以中和豬手嘅油膩 薯角都係即炸嘅午市套餐有跟飲品 如果想upgrade其他飲品就要另外加$25 有rose tea, lemon soda等等嘅選擇本身跟餐冇寫有甜品 不過老闆都送咗兩份甜品俾我哋 雖然咖啡味瑞士卷唔係太特別 不過夾埋蘋果片一齊食 做飯後甜品都唔錯
德國豬手
lobster set