2021-05-21 376 瀏覽
今次係第二次黎光顧,水準都係咁好食😋今次叫左自選12件壽司🍣午市會有埋味噌湯同茶碗蒸附上😄碗湯飲落麻麻地,加上我本身唔太鍾意飲味噌湯,所以我就冇再飲落去茶碗蒸既蛋好滑 粒冬菇好甜 入面應該有一塊細細既豬肉同一小條蟹柳👍🏻黎到主食壽司 火炙壽司十分之好食 而且佢嘅魚生都係完全解凍晒 食落去有種入口即溶嘅感覺 (之前食過未完全解凍哂既魚生食落硬梆梆之後有陰影)之後就黎到超級好食既北海道海膽手卷🤩啲海膽好好味😋好新鮮又鮮甜對我黎講好有驚喜 所以我地之後都再叫多左兩個海膽手卷不過無影到相👍🏻👍🏻👍🏻最後係牛舌串燒佢既牛舌食落有種juicy 既感覺 而且係比較厚身既但個燒烤感覺就冇咁強烈 可能因為我對串燒既感覺就係比較乾身少少既 不過佢都係好食既😋本身佢係有4塊既 但熱辣辣上枱一時興奮未影相就食左塊先😂😂😂總結而言,如果之後我想食有質素少少既日本野既時候都會再諗起佢,所以我應該會一直繼續黎食😁😁
今次係第二次黎光顧,水準都係咁好食😋
今次叫左自選12件壽司🍣
午市會有埋味噌湯同茶碗蒸附上😄