Plato Cafe & Bistro (裕民坊YM²)

2024-07-24 473 瀏覽
今次試咗呢個全日早餐,真係非常滿足!💞班尼迪蛋嘅蛋黃流心,搭配上煙三文魚,味道非常豐富,咸香又唔會太膩。底下嘅窩夫鬆軟,吸收咗蛋黃同醬汁,食落口感超正,真係一個完美嘅早餐選擇!😛😍✨麻糬千層酥盒子配雪糕呢個麻糬千層酥盒子真係好特別!😃外面嘅酥皮薄脆,裡面包住香滑嘅麻糬,口感對比好明顯,咬落去又脆又軟🥰佢旁邊配咗一球雪糕,雪糕嘅香甜同酥盒子嘅咸香完美結合,簡直係甜品界嘅夢幻搭檔,食完真係覺得心情好好!🤍✨✨西班牙海鮮飯米飯粒粒分明,配合啲香料,味道一流,食落唔會覺得油膩,反而非常開胃,係一個值得再來嘅主菜!✨總括來講,呢間位於觀塘裕民坊嘅西餐廳🍴食物都做得非常好,環境輕鬆舒適,適合同朋友一齊享受美食!下次一定會再來!💛

麻糬千層酥盒子配雪糕

西班牙海鮮飯