2023-07-31 526 瀏覽
Moon Ocean 🌊 呢排森仔返工好大壓力,放工真係要好好chill chill佢。所以,朋友帶左我去一間位於銅鑼灣嘅Moon ocean💓成間洒吧主打寧靜海洋風💙讓人有種置身寧靜海中,放鬆Relax😌安心傾心吐苦水精緻用心嘅環境設計絕對係打卡熱點😎當中👈仲有得玩飛鏢,篤波🎱 和Beer Pong等等遊戲設施,啱晒同朋友玩,解一解煩燥。此外,酒吧🍴有提供酒精飲品,無酒精飲品和小食,食住玩住chill😌🌕Moon Ocean🌊作為酒吧嘅招牌Cocktail 之一,真係名不虛存。外表滿滿嘅夏天感覺,配上荔枝和車厘子🍒,夠晒Colourful💫入面熱情果味十分重,再添加 Tanqueray Gin ,味道非常清新易入口👍🏻好飲😍🍹Passion Iced 🍵Tea 又係熱情果滿滿嘅飲品,夠晒夏日解渴嘅飲品。更送上半個熱情果😍味道方面有酸酸甜甜,再帶點荼味🙌🏻完全唔似唔飲緊酒😏炸蕃薯🍠條蕃薯條炸得香脆可口,味道甜甜的,非常正斗。份量之多,一路傾偈一路食最啱👍🏻炸蠔新鮮熱辣炸炸起☺️好香口,外脆內軟,入面生蠔🦪好juicy😎
Moon Ocean 🌊
所以,朋友帶左我去一間位於銅鑼灣嘅Moon ocean💓

精緻用心嘅環境設計絕對係打卡熱點😎

🌕Moon Ocean🌊
作為酒吧嘅招牌Cocktail 之一,真係名不虛存。

🍹Passion Iced 🍵Tea
又係熱情果滿滿嘅飲品,夠晒夏日解渴嘅飲品。
更送上半個熱情果😍味道方面
有酸酸甜甜,再帶點荼味🙌🏻完全唔似唔飲緊酒😏

炸蕃薯🍠條
蕃薯條炸得香脆可口,味道甜甜的,非常正斗。
份量之多,一路傾偈一路食最啱👍🏻

炸蠔

• 生蠔