2021-01-10 1417 瀏覽
今天原本在FB用三個Booking訂了分別二人,共6位坐位。並要求坐在 outdoor 靠窗的corridor 坐位,點知門口嘅職員話冇預留俾我哋,我哋係準時到達。而且在 社交平台已經有message confirm咗我哋有位,嗰位短頭髮小姐實態度10分差,完全冇聽清楚我哋客人的解釋及要求,況且打電話去永遠冇人聽,回覆message又慢,佢同我講話唔知幾時開始就改咗要上網訂位,我夠知啦而且我哋已經有confirm咗要求座位,佢又話電話壞咗(好大一個藉口),好彩我有影低證據俾返門口職員睇,佢先至知道自己出現錯誤問題,佢話而家就肯定冇位俾我哋坐,只有坐埋一齊indoor or outdoor garden , 要我哋入去outdoor 睇吓情況,好彩我哋遇到有兩位男(戴眼鏡哥哥)女侍應(Karen 姐姐),他們都好有禮貌解釋返俾我哋聽,其他座位有人預留左,如果有空位馬上幫我哋調配,反而我覺得他們就好有禮貌和耐性解釋,門口嗰位職員實在冇耐心聆聽客人的要求,客服經驗不夠專業。請日後跟進改善訂位服務態度, 謝謝!