朋友食過旺角Little fresh cafe & bar ,話幾好食叫我一定要去試下,咁岩係銅鑼灣行街睇下附近有咩好食,見到嗰名咁熟🤣就係你啦 今日一定要試下❗️雖然係樓上鋪但環境都算舒適,坐位都算多,而且仲痴住黃豬poster😳大家記得多多支持下✨✨日餐湯是日餐湯洋蔥湯,洋蔥湯望落好清,飲落幾甜唔太苦澀,而且湯落左牛肉粒作調味,令到味道更香濃,蒜蓉包香脆但蒜味不夠突出。✨法式香煎盲鰽魚配檸檬香草汁果然係招牌菜色香味俱全,香煎盲鰽魚香脆可口,魚肉肥厚肉質鮮嫩多汁,份量都幾大,底層用左薯蓉及茄子作伴菜,整體出色!👅👍🏻✨蟹肉忌廉燴意大利飯燴飯濕潤度剛好不會太乾,飯粒飽滿,忌廉味香濃食落creamy ,蟹肉都多配埋蟹籽和洋蔥粒,食落更味道加豐富✨草莓水果茶 熱新鮮水果製作既水果茶,不過飲落有d 甜,建議可以問可否少甜。✨橙汁橙味香甜扑鼻,一點也不酸

✨✨日餐湯
法式香煎盲鰽魚配檸檬香草汁

✨法式香煎盲鰽魚配檸檬香草汁
蟹肉忌廉燴意大利飯

✨蟹肉忌廉燴意大利飯

✨草莓水果茶 熱

✨橙汁
橙味香甜扑鼻,一點也不酸
2023-06-10
法式香煎盲鰽魚配檸檬香草汁