2024-02-12
本身諗住飲清酒為主🍶點知連野食🥢都不得了,好出色😋大部份座位(吧枱)𝐔型設計,可以拉近距離🤗清酒🍶愛好者見到個酒櫃🤩真係會開心到嘩出黎😳識嘆既你,千祈唔好錯過有美酒美食 • 放鬆既好地方😎~•~•~•~•~•~•~•~•~•~•~•~•~•~•~•~•~•~•~• 🍶店內有近百款精選時令清酒🍶客人可以選擇以單杯計算,亦都可以選擇𝐅𝐫𝐞𝐞 𝐅𝐥𝐨𝐰 𝐏𝐚𝐜𝐤𝐚𝐠𝐞🤗想飲咩酒 / 款式,可以由你自己話事,亦都可以由店家推薦,只要講出你鍾意既口味 • 風味 • 特色就可以。💕斟酒時會作介紹,等我地了解更多。💕會根據我地食緊既菜式,配番唔同特式 • 風味既酒🍶LIBROM 干支: 有汽,帶蜜柑香🍊🍶熟露枯 山廢 純米酒 : 前段𝐃𝐫𝐲,後段先散出香氣🍶神龜 小鳥 純米吟釀 : (室溫)米味酒香更出,岩配濃味 • 旨味野食. ▪佐酒小菜 ($38)可愛貓貓最中餅🐱外殼好脆,中間夾住海鮮沙律餡,底加左紫薯蓉💜固定貓貓。配有檸檬 • 芥末。.▪炸醬薄餅 ($78)同兩姊妹涼皮聯乘既𝐏𝐢𝐳𝐳𝐚,表面既係炸醬肉碎🐖 • 芝士🧀,中和辣度🌶.▪燒帶子伴海膽湯 ($78)酒杯內既帶子🤍勁厚身 • 大粒,旁邊
點知連野食🥢都不得了,好出色😋
大部份座位(吧枱)𝐔型設計,可以拉近距離🤗
清酒🍶愛好者見到個酒櫃🤩真係會開心到嘩出黎😳
識嘆既你,千祈唔好錯過有美酒美食 • 放鬆既好地方😎
🍶店內有近百款精選時令清酒🍶
💕斟酒時會作介紹,等我地了解更多。
💕會根據我地食緊既菜式,配番唔同特式 • 風味既酒
🍶LIBROM 干支: 有汽,帶蜜柑香🍊
🍶熟露枯 山廢 純米酒 : 前段𝐃𝐫𝐲,後段先散出香氣
▪佐酒小菜 ($38)
▪炸醬薄餅 ($78)
▪燒帶子伴海膽湯 ($78)
酒杯內既帶子🤍勁厚身 • 大粒,旁邊配既蛋卷(做飲筒)飲海膽湯,多埋蛋香🍳
▪牛油烏賊肝醬炒魷魚($98)
細細條沾滿汁,惹味配酒一流🦑
▪唐揚蘿蔔糕($88)
𝐅𝐮𝐬𝐢𝐨𝐧菜💫用左日式煮法,先炸後浸日本醬油既中式蘿蔔糕,上枱時疊係面個件會脆身💥,底下𝟐件浸住會比較淋𝐝,一次過試晒𝟐個口感😜
▪️忌廉芝士明太子厚油揚($58)
少少邪惡啫,好香唔會太膩🧡
▪️燒馬友一夜干($198)
大大條,外皮勁香脆,魚肉結實細嫩🐟
▪️季節刺身盛四點 ($218)
𝟒款都好新鮮,最鍾意鮮甜帆立貝🤍
▪️麻辣風鮟鱇魚肝($118)
幼滑𝐒𝐦𝐨𝐨𝐭𝐡𝐒𝐦𝐨𝐨𝐭𝐡😚口感,麻辣配搭🌶
▪️牛筋($68)
每舊都唔細,望落透透地,膠質滿滿🐃
🔺以上價錢 💁🏻♀️需另加𝟏𝟎% 服務費