原本以為呢間只係食豬出名嘅專門店,其他菜式都幾好🌟 Pan-Seared Whole Sea Bass Fillet 煎原條海鱸魚柳海鮮燴、海蝦、蜆、辣肉腸,麵包粒 Half $198/ Full $3482人嘅話叫half 就足夠,海鱸魚柳煎到薄脆嘅感覺,魚肉嫩滑,湯底用上高湯,蜆肉,鮮蝦肉索曬湯汁,個湯好鮮甜,連埋辣肉腸一齊食,會帶微微辣,喜歡的話,加少少檸檬汁,味道更清新🌟 Brown Butter Scallops & Saffron Risotto牛油帶子番紅花意大利飯、菠菜、巴馬臣芝士 $188意大利飯軟硬度適中,幾濕潤,食到香濃芝士味帶子煎到微香,算幾大粒味道鮮甜,面頭有芝士粉🌟 Fajitas-Shrimp 墨西哥夾餅 -蝦 $188煎pan 上陣,有3大塊墨西哥夾餅,燈籠椒,洋蔥,辣椒,墨西哥辣椒芫荽,鮮蝦,作為餡餅配菜鮮蝦大隻爽甜有4種sauce,牛油果醬,墨西哥莎莎醬,碎芝士,醃漬墨西哥辣椒,跟喜好隨意配搭用手將餡餅,配料送入口,口感層次豐富,味道幾地道
原本以為呢間只係食豬出名嘅專門店,其他菜式都幾好

煎原條海鱸魚柳海鮮燴、海蝦、蜆、辣肉腸,麵包粒
Half $198/ Full $348

牛油帶子番紅花意大利飯、菠菜、巴馬臣芝士 $188
意大利飯軟硬度適中,幾濕潤,食到香濃芝士味
帶子煎到微香,算幾大粒味道鮮甜,面頭有芝士粉

🌟 Fajitas-Shrimp
墨西哥夾餅 -蝦 $188
鮮蝦大隻爽甜
用手將餡餅,配料送入口,口感層次豐富,味道幾地道
2024-04-24
  • 牛油帶子番紅花意大利飯