2024-07-24 436 瀏覽
原本幾次經過呢間茶餐廳,一直都冇諗過入去試,因為見到佢門口長期堆積住貨物,好唔整潔。冇咩信心想嘗試。直到近日見到佢終於執整咗佢嘅門前,唔會再有雜物堆積喺門口,感覺乾淨企理咗好多,而且見到佢成日都好多人幫襯,可能啲食物質素都唔錯。早餐都唔少選擇,應該有嘅面餐扒餐都飲,而且仲有三文治,不過就唔係套餐,飲品要另外加錢。同埋如果想飲咖啡,佢係特別貴嘅,所以我都只係揀咗奶茶。試咗佢豬扒餐肉煎蛋,豬扒夠厚,夠大件,味道都唔錯,只係比較油膩。另外喜歡佢嘅落單程式,基本上每一樣嘢都可以有自選功能,例如多士多烘,飲品走甜,走茄汁豆,都可以直接自選唔需要再搵職員。煎蛋同埋奶茶就一般,奶茶夠香唔夠濃,比較薄。煎蛋唔係燶邊香口果隻。如果可以提供麥包同埋滑身果隻米粉,應該會常常去光顧。可惜佢係粗身果種米粉,同埋白麵包,都唔係幾合我口味。如果喜歡我的食評,請追蹤讚好,謝謝。

如果喜歡我的食評,請追蹤讚好,謝謝。