<美心西餅> 推出配合秋天時令的限定「山東板栗」純栗系列! 包括:純栗子蛋糕 ( 8吋 )、純栗子mini、純栗子杯及純栗子撻。細佬叫媽咪買個純栗子mini 一試!反正,她要出新墟買嘢!順道去新墟開咗一排嘅 <美心西餅> 買!記得當時我幫襯同條街嘅 <東海堂>,美心剛剛開張!人頭湧湧!真咪攪!她講番俾我知,早上 11:00 買,已經係最後一個!幸好!限定「山東板栗」純栗系列仲未完!純栗子mini $88整個蛋糕滿佈唧成條狀嘅栗子絲,再唧上忌廉成格仔圖案!加上一粒栗子作簡單點綴!論賣相不算美觀突出!因為,媽咪早上買,然後雪凍直至晚飯後食!唔知係咪呢個原因?!睇起嚟栗子絲有點乾! 一切開,栗子絲跌哂落嚟!驟眼睇似雀仔 A! 胃口即時無埋! 蛋糕部分幾鬆軟! 忌廉唔算好甜,亦不覺好滑!質素普通!無咩特別!總算抵食! 好在買 mini 蛋糕咋!

純栗子mini $88
胃口即時無埋!
蛋糕部分幾鬆軟!
忌廉唔算好甜,亦不覺好滑!

質素普通!無咩特別!總算抵食!
好在買 mini 蛋糕咋!
純栗子 mini
2011-12-03
外賣自取
$22 (宵夜)
純栗子 mini