2025-01-22 0 瀏覽
天氣凍好啱打邊爐,同朋友去咗人氣滿滿的牛大人火鍋放題,地方好大,座位坐得舒服。揀咗💫日本A4黑毛和牛火鍋放題120分鐘💫送海鮮拼盤、澳洲M9和牛牛丸 ,海鮮拼盤有生蠔、扇貝、蟶子、鮑魚,樣樣新鮮美味;和牛牛丸多汁😚;仲可以任食鮑魚,鮮甜彈牙。湯底我哋揀咗期間限定 ⭐️三椒酸菜鮮魚鍋⭐️,鮮魚片有炸香過,鍋底酸酸辣辣好惹味,配搭肉類海鮮等火鍋配料都好味。主角A4和牛很好吃 ,肉質嫩滑牛味香濃。除咗A4和牛,仲有其他必點推介:🔶小食「鮑魚三吃」:古法醉鮑魚、炭燒鹽蔥鮑魚、柚子燒汁鮑魚🔶伊比利亞黑毛豬梅肉🔶海蝦🔶沙白🔶Maybelline限定小吃- 麻辣雞腳另外自助區可以自取:🔹多款醬料🔹蔬菜、丸類、麵等火鍋配料🔹各式飲品🔹雪糕雪條可以任食Movenpick雪糕,仲有KITKAT脆皮雪糕批。整體食物質素高水準👍🏻 上菜速度快又冇漏單,真係食到好飽好滿足!
揀咗💫日本A4黑毛和牛火鍋放題120分鐘💫

湯底我哋揀咗期間限定 ⭐️三椒酸菜鮮魚鍋⭐️,

除咗A4和牛,仲有其他必點推介:
🔶小食「鮑魚三吃」:古法醉鮑魚、炭燒鹽蔥鮑魚、柚子燒汁鮑魚
🔶伊比利亞黑毛豬梅肉
🔶海蝦
🔶沙白
🔶Maybelline限定小吃- 麻辣雞腳

另外自助區可以自取:
🔹多款醬料
🔹蔬菜、丸類、麵等火鍋配料
🔹各式飲品
🔹雪糕雪條