2024-06-03 519 瀏覽
一直bookmark咗呢間火鍋店,今次終於有機會去「一鍋堂」!🎉🤝🤝🤝定量火鍋餐🤝🤝🤝 70分鐘定量火鍋餐!美國牛板腱片好新鮮,滿滿一盤過十片!好彈牙~~ 口感一流!👏👏肉質鮮美,搭配咗美滋滋嘅湯底 🎊🎊🎊😽😽😽冬陰功湯湯底😽😽😽搭配嘅冬陰功湯底真係好醒胃。個湯底帶有泰式風味,讓人食得開懷。而且湯底不定量,唔怕唔夠飲!讚!好似泰國🌴🌴😻😻😻麻油菠菜😻😻😻再嚟一份,菠菜用麻油炒過,麻油香味濃郁,炒得熟爛綠色菠菜,味道簡單但帶咗點麻油香!😼😼😼✊✊✊泡椒燘豬手✊✊✊而家就喺嚟嘅高潮,一定要點泡椒燘豬手!豬手又鬆又。咬落口又彈又滑,大塊食到爽!🙌🙌🙌🤠🤠🤠香菇貢丸🤠🤠🤠個香菇貢丸!貢丸皮薄內餡多,將口感做到最好,每粒貢丸每咬一口都滿滿嘅香菇汁溢出,非常juicy。食完之後,我非常推薦「一鍋堂」呢間火鍋店,整體嘅食物都唔錯,重點就係價錢好抵食😌😌😌
🤝🤝🤝定量火鍋餐🤝🤝🤝
😽😽😽冬陰功湯湯底😽😽😽