2024-02-22
超啱雞翼控嘅餐廳,有唔同雞翼套餐,包括雞翼放題🤩口味仲超過20款,重點係餐廳用左無激素走地雞,食得都安心d~我地叫左Loads O' Birds套餐,包左24隻雞翼(可揀4隻味)、兩個配菜🍟✨Spicy Garlic - 期間限定嘅口味,辣味同蒜香味互相balance, 夾嘅程度創出新高度🤤✨Lemon Pepper - 黑椒檸檬呢款係冇汁款,但食到好香檸檬味🍋雞翼皮仲整得幾脆身👍✨Spicy Buffalo - 面頭好多芝士碎好吸睛,佢個後勁先厲害,辣到我標眼水,但係又幾過癮😂鍾意食辣嘅人應該好like呢款🧡✨Salted Egg Yolk - 屬於特製口味,鹹蛋黃兩食幾特別,面頭有鹹蛋黃碎,雞翼亦撈左鹹蛋黃醬,味道好濃郁🥰✨Truffle Fries - 薯條似係自己新鮮炸,幼身得嚟好香脆,黑松露醬夠惹味✨Stuffed Portobello Mushroom - 超大隻啡菇,蒜味超香又好juicy! ✨Sparkling Cranberry Lime - 清清地好開胃,尤其食完辣味真係要飲啖凍野🍹✨Passionfruit Lemonade - 百香果夠fresh, 解膩唔錯☺