2020-05-13 744 瀏覽
‼️唔想等位一定要預先卜枱‼️原來諗住疫情無咩人食架啦⋯點知去到門口已經嚇親😂勁多人等位~黃店就更加要大力懲罰啦💛-豬油撈飯$15 <必叫系列👍🏻👍🏻>- 豉油味道調得岩岩好~唔會過鹹又勁夾個豬油🤤- 芫茜愛好者一定要落多啲茜!夾埋個飯食勁香勁好味💯拔絲咕嚕肉 $88 < 不過不失啦可以唔洗叫🤭>- 份量超多但味道一般🤭- 以為拔絲係烹調方法,點知只係有一舊拔絲放旁邊⋯- 仲有啲焦糖係側邊做伴碟😂感覺怪怪地~不過唔影響味道既椒鹽白飯魚 $88 < 一定要叫😛>- 好少見咁肥美又大條既白飯魚!所以炸完都唔會乾柴超juicy🤤- 送飯配啤酒一流!辣辣地好惹味豆漿浸時蔬 $78 < 去油膩👍🏻>- 豆漿入饌好特別😆配埋紅棗同杞子感覺勁養生- 食落好清新好fresh絕對係解油膩must have item 🤡夾豆漿完全唔會怪菠蘿啤 $12 - 低酒精含量既酒😆飲唔到酒既我都飲到一罐架- 味道酸甜~飲落好天然唔會有假菠蘿味店內裝潢💯👍🏻👍🏻疫情期間全餐廳選用即棄餐具☺️係唔環保但真係帶比食客一份安心👍🏻抵讚
‼️唔想等位一定要預先卜枱‼️
豬油撈飯$15 <必叫系列👍🏻👍🏻>
- 豉油味道調得岩岩好~唔會過鹹又勁夾個豬油🤤
- 芫茜愛好者一定要落多啲茜!夾埋個飯食勁香勁好味💯

拔絲咕嚕肉 $88 < 不過不失啦可以唔洗叫🤭>
- 份量超多但味道一般🤭
- 以為拔絲係烹調方法,點知只係有一舊拔絲放旁邊⋯
- 仲有啲焦糖係側邊做伴碟😂感覺怪怪地~不過唔影響味道既

椒鹽白飯魚 $88 < 一定要叫😛>