2021-01-08 1910 瀏覽
// #pigna西環 #pigna西式【花豬出巡】🌮La Paloma @lapalomahk📍西環西營盤皇后大道西189號西浦1樓朋友帶我黎食Spanish food❤️✨gracias mi amiga❤️————————————✨Brunch menu 💰188(Tapas//Patatas con chorizos y gambas//Paella //churros❤️)超 級 懷 念🥺❤️有哂我想食嘅西班牙菜 tapas兩個人share好夠! 個Paella份量好多 兩個人食勁飽 微微辣 如果多啲海鮮仲好🤣薯仔夠哂cheesy 配埋包同辣肉腸食非常正😍 佢嘅churros裹左層糖同肉桂粉 沾埋朱古力醬同雲呢拿雪糕一凍一熱咁食好正! 食落脆口 不過可以粗身啲🤪—————————————星期日brunch menu真係好抵食❤️而且裝修得好靚 服務態度都好好 會再encore! 朋友話疫情之前啲tapas可以自己出去夾😳希望疫情快快離去🥺🐽花豬點評🐽 (6分滿分)味道👅👅👅👅👅環境🔆🔆🔆🔆🔆🔆CP值💰💰💰💰再訪程度💯💯💯💯💯
// #pigna西環 #pigna西式
【花豬出巡】

🌮La Paloma @lapalomahk
📍西環西營盤皇后大道西189號西浦1樓

————————————
✨Brunch menu 💰188

—————————————

🐽花豬點評🐽 (6分滿分)
味道👅👅👅👅👅
環境🔆🔆🔆🔆🔆🔆