餐廳: Chatterbox Café (K11 Musea)
資訊:

2019-11-30 235 瀏覽
全場最佳「🏅️海南雞飯」!雞肉超級滑 油飯香而不油 遍佈全港的海南雞飯 佢哋真係做到數一數二 (如果有更好的麻煩推薦)鹹蛋黃雞翼 今年係「鹹蛋黃明星年」到處都係鹹蛋黃系列 不過鹹蛋黃真的好神奇 同咩都可以match的好好炸到脆卜卜的表皮裹滿厚厚的鹹蛋黃sauce 每一口都是爆炸的卡路里哩個有d似XO醬炒蘿蔔糕 都算惹味但同海南雞飯就唔得比啦我都想知點解我係新加坡餐廳唔叫叻沙 偏偏叫咗個意粉?可能被太陽蛋吸引?但哩個太陽蛋好失敗 無流心🙅🏻‍♀️不過叻佢d職員嘅服務態度卑人感覺唔係太好 出邊叫號嘅阿姐黑面喎🤫但為咗海南雞飯 應該都有下次😅
海南雞飯

鹹蛋黃雞翼