2023-10-31 1155 瀏覽
話說呢,其實我本身心情都5多好既😔,咁咪諗住做完美容就去打邊爐🍲,叫做食番啲好嘢,等自己開心下✨。咁本身個手機都就黎無電🪫,但我都係好想食🤤。我就左係門口望下啲餐牌啦👀,無幾耐就有位勁友善既靚女姐姐👩‍💼過黎去接待我啦。當我知道原來有啲套餐係有優惠會減40蚊🤯咁多既時候我已經決定左要入去食架啦🥳。但我手機竟然無電到自己熄左機😵,本身我係打算去租借個充電器🔌,但因為手續都唔係好方便所以都係無租到。尼個時候果位 札丸子頭 身高約160左右 黑色有帽外套 粉紅色襯衫 👔既靚女 就幫我手機充電🔋!重比左一部平板電腦去俾我落單🥺🥺🥺🥺🥺我果下即刻感受到咩叫做 友善既態度😭真係差啲感動到想喊出黎😭,我去食日本放題300幾蚊佢地比5到尼啲嘢我。可能果位姐姐覺得只係做自己嘢係本份黎既,但我都想講係飲食好少人會咁有心架!我想講既係,你一個善舉!其實已經改變左好多嘢!你以為自己微不足道都好。但你已經改變左我一整日既心情。我本身個人得閑無事個腦可能會亂諗嘢,香港人好多都有既心理問題,負面情緒話黎就黎,無得控制。但經過今日之後,我覺得尼餐172既邊爐已經遠遠超過左佢既價值。牛氣我覺得以尼個價錢食到尼質素其實真
重比左一部平板電腦去俾我落單🥺🥺🥺🥺🥺
我果下即刻感受到咩叫做 友善既態度😭
牛氣我覺得以尼個價錢食到尼質素其實真係良心集團啦講真。
同埋能擁有尼個咁好既員工,我真心好希望佢可以有啲咩最佳友善服務獎可以俾佢,或者直接加佢人工。
尼位姐姐好似知我諗乜咁,我想加湯我都未叫人佢就已經主動幫我加湯,excellent!! 又會主動交帶聲話比我知我個手機想攞番就可以去問其他同事去幫我,因為到佢去食飯啦~
牛氣~~~留住尼位好員丫~~~唔好比佢走~~~~希望我咁講你地都認到佢邊個靚女姐姐啦

2023-10-31
  • 烏冬