2024-12-21
知道牛大人好生意到就嚟美國上市,梗係要嚟試吓有幾正啦😻😻我地今次揀了個A4黑毛和牛餐,叫埋澳洲M5牛肩卷,兩者都係雪花均勻,入口即溶既高級牛,幾特別既係個蟲草花豆腐三文魚湯底,真係有碟三文魚粒比我地自己落既,下次就想試埋佢地個台式鳳梨湯底吧😋😋比較期待既係伊地利亞黑毛豬梅肉,聽聞啲豬食橡果長大肉質鮮甜,又真係幾甘香喎,還有個紐西蘭羊卷肉,完全吾羶但又有羊味,我朋友小食羊但都話好味。食完和牛片再嚟送個澳洲M9和牛丸,肉質香濃又彈牙🐮🐮食完肉就食海產啦~生蠔🦪,鮑魚🐚,帶子同其他海鮮全部連殼上,新鮮又高質,唯獨是兩款魚片也比較腥,可能我吾食慣魚吧。場內有大量蔬菜肉丸,同埋白桃烏龍等幾款茶包沖既大大杯凍飲任攞,朋友就叫了鬼佬涼茶,食飽後再任食雪糕,我都食咗兩杯Movenpick🍨🍨,有款係焦糖布甸岩哂我食,今餐真係飽到上心口呢💖