餐廳: Chatterbox Café (K11 Musea)
資訊:

2024-12-11 298 瀏覽
Chatterbox除左係海南雞飯世一之外,其實佢個喇沙都超正!! 另外仲不時會有d期間限定優惠咁,今次哩個都幾抵!海南雞飯份雞肉真係好滑,連d皮都又香又滑好似食緊bb雞咁! Upgrade埋雞髀仲滿足,啖啖髀肉🤤油飯都香而唔油膩👍🏻難怪佢晚晚都人氣滿滿~哩度既喇沙湯式係我食過最最最rich既,好香既花生沙嗲味,米線同配料麵掛滿湯汁,特別係豆卜索到滿一滿,成配直程變左沾麵咁,超正😍有蛋有雞有豆卜魚片,加埋濃厚湯底食一碗都真係好飽下!!

油飯都香而唔油膩👍🏻難怪佢晚晚都人氣滿滿~

有蛋有雞有豆卜魚片,加埋濃厚湯底食一碗都真係好飽下!!