4天前
好耐冇出街食飯喇返工太忙食住家飯食左成個月終於都有時間同🐯👩🏼食個飯喇見依家天氣凍凍地最岩食燒肉今次就去左尖沙咀既和牛燒肉 純雖然未到聖誕,但係已經推出咗聖誕套餐(特選飛驒牛燒肉聖誕套餐🐮🎄)$1580 for 2需要加一服務費套餐包括時日精選前菜拼盤3種,刺身,沙律帶子茶碗蒸🥚加入小量魚子醬,令成個茶碗蒸level up ,帶子既鮮味令到茶碗蒸更加鮮甜。蛋黃炸魷魚鬚🦑炸到金黃色既魷魚鬚,加入蛋黃醬,絕對係一個食唔停口既前菜小食。壽喜燒和牛🐮餐廳果然係和牛專門店,簡單既一塊壽喜燒和牛,入口既溶😋😋,係完美既餐前菜式。刺身包括吞拿魚,鯛魚,刺身厚度非常出色,加上肉質鮮嫩,呢個份量已經好滿足🥰炸蘿蔔絲沙律🥗呢個沙律都真係令人胃口領域肉類包括特選飛驒牛肉眼特選飛驒牛牛排肉和牛上牛排肉日本產豚腩肉牛舌餐廳主打嘅飛驒牛,真係冇任何可以批評嘅位,無論係提供嘅部位,脂肪分布,肉嘅厚薄都係啱啱好,每一嚿牛入口都係入口即溶🫠🫠再嚟就係和牛,以餐廳提供嘅質素,佢既和牛都係非常高質👍🏻👍🏻主食二選一茶漬飯 或 海鮮石頭鍋飯我就叫左海鮮石頭鍋飯,餐廳會上枱後會再加醬汁再炒,有勁香既牛油味,但係最後先食有啲飽🤣
返工太忙食住家飯食左成個月
終於都有時間同🐯👩🏼食個飯喇
見依家天氣凍凍地最岩食燒肉
今次就去左尖沙咀既和牛燒肉 純
雖然未到聖誕,但係已經推出咗聖誕套餐
(特選飛驒牛燒肉聖誕套餐🐮🎄)$1580 for 2
特選飛驒牛牛排肉
和牛上牛排肉
日本產豚腩肉
牛舌
再嚟就係和牛,以餐廳提供嘅質素,佢既和牛
都係非常高質👍🏻👍🏻
主食
二選一
茶漬飯 或 海鮮石頭鍋飯
我就叫左海鮮石頭鍋飯,餐廳會上枱後會再加醬汁再炒,有勁香既牛油味,但係最後先食有啲飽🤣🤣
麵豉湯
正常質素既麵豉湯
甜品
(柚子雪芭,蜜瓜🍈,士多啤梨🍓)
回頭率75%
想試下高質日本牛既一定要試下🤤