2017-09-18 316 瀏覽
今日同寶踩完車上大尾督就去左join係大埔逃走左既朋友們一齊食飯,黎到ann姐等位,都等左一陣。但食完呢間野真係一肚氣。記得睇最尾入到去睇下menu都算多選擇乜類都叫啲啦先黎個炒通菜,都幾辣,因為落左好多辣椒,味道都ok既生蝦都幾冰鮮下,厚肉但唔夠新鮮,調味汁唔夠惹味拼盤都好食既,尤其欣賞魚餅,但個春卷好鬼辣,唔食得辣既朋友要小心叫完青咖哩冇野送,所以叫又多左個蒜蓉包。都好味既,但係對我黎講都係辣過頭多啲椰汁就好喇再黎個醉貓炒金邊粉,點之前問過佢同泰式金邊粉有咩分別,佢話好大分別,呢個係咸辣,果個係酸加辣,我就覺得好鬼辣都食唔到原材料既味道,同埋油左少少一班人食完野,見門口冇人等緊裡面又有枱,時間又尚早,梗係坐低傾下計架啦,唔知係咪老細既呀叔係咁問我地啲野仲要唔要,服務態度真係麻麻收錢個呀姐仲離譜,朋友張一百蚊紙放落褲袋所以皺左啲姐,佢一臉嫌惡咁問張錢做乜事,好似唔想收咁野食冇咩特別態度仲咁鬼乞人憎,呢間野冇下次
但食完呢間野真係一肚氣。記得睇最尾
入到去睇下menu都算多選擇
乜類都叫啲啦
泰式炒通菜
先黎個炒通菜,都幾辣,因為落左好多辣椒,味道都ok既
生蝦
生蝦都幾冰鮮下,厚肉但唔夠新鮮,調味汁唔夠惹味
併盤
青咖哩豬肉

醉貓炒金邊粉
都食唔到原材料既味道,同埋油左少少

野食冇咩特別態度仲咁鬼乞人憎,呢間野冇下次

沙嗲雞串燒
生蝦