2024-06-07
收工後約左朋友去葵芳行街,行完唔知食乜好,見到有間台式邊爐係新開加上我哋又好耐都無打邊爐就一於試下.Lv4 特選和牛海鮮吃到飽 $388我地叫左藥膳雞同椰子雞湯底,一人一鍋唔洗爭。藥膳雞好重藥膳味,椰子雞湯勁鮮甜,好足料。呢個套餐有74款食物可以食,聽到都急不及待想食😂肉類有澳洲和牛肩押肉眼、牛扑肉、無骨牛小排、月見封門柳同牛五花等等。牛小排同月見封門柳牛味勁濃郁,勁推介!豬肉有豬五花、豚五花同穀飼黑毛豬等等。雞肉有花雕 醉雞、烏雞玉卷等。個烏雞玉卷勁好食,好鮮味。除左肉類仲有豬皮、鴨血、牛栢葉、餃子等等打邊爐必叫既配料.話明係和牛海鮮吃到飽又點會無海鮮,而海鮮方面有沙白、墨魚仔、松露墨魚滑、原隻大海老、白鱔、海參同原隻鮑魚。推介大蝦同鮑魚鮮甜又彈牙,松露墨魚滑好香松露味,好食!.自助區除左有肉類、蔬菜外,亦有麵食,麵食都有幾款,有淮山刀削麵、新竹米粉、全蛋麵、王子麵等等,真係花多眼亂。熟食除左可以落單點蔥油餅荔枝蝦球、府城蝦捲外,不得不提城府蝦捲,真係好出色好好食,我哋叫左幾轉😂熟食區有茶葉蛋、古早缺鴨、鹽酥雞、台式腸!仲有爆谷添!真係好似去左台灣咁.食完仲可以食甜品,除左雪糕雪條糯
Lv4 特選和牛海鮮吃到飽 $388
食完仲可以食甜品,除左雪糕雪條糯米糍外,仲有馬卡龍,蛋糕、仙草芋圓同豆腐花等等,芝士蛋糕好食好濃芝士味,雪條有我最愛既香芋味,開心!飲品選擇多,汽水果汁茶類,應有盡有。
食完呢餐想唔肥都難🥲食完仲可以寄postcard比朋友,佢地收到postcard後,憑postcard去餐廳滿$600仲可以有-$50優惠(´▽`)