Minimal以簡約且帶點玩味為主題 門口就已經有綠色植物🌿襯托粉紅圓型sofa既打卡位~~除佐有鹹食toast同waffle 仲有飽肚啲既肉類同意粉 貓耳朵粉同埋孖辮粉好似幾特別的😍 仲有最吸引我地既甜品🙊 款款都勁igable 所有最後嗌佐兩款😛.▫️煙三文魚班尼迪窩夫 $95😋👍🏻:👅👅👅.6/5分本人真的超愛食Benedict 😍一切 蛋液就流心了🤤🤤!!次次都覺得好療癒~ 再配埋荷蘭醬好creamy窩夫🧇都依然外脆內軟 蛋液沾上鹹香既煙三文魚配搭埋牛油果🥑食落口感好豐富💕.▫️芝士蛋糕芭菲 $72😋👍🏻:👅👅👅.8/5分好igable😍😍 好多層次先係最上層插上朱古力片既雲呢拿雪糕再配口感綿密既芝士蛋糕 用酸甜既紅桑子同雜莓作底部食落唔會話過膩 同幾特別.▫️意大利芝士蛋糕 $72😋👍🏻:👅👅👅.9/5分外形實在太qq所以忍唔住嗌佐😛同平時食開嘅唔同 竟然係一個波咁😳用佐mascarpone cheese多佐陣空氣感食落質感偏軟滑 咖啡味好香濃仲加佐朱古力脆脆 加晒分😍 重點係!! 甜度仲剛好.▫️caramel Cappuccino $40😋👍🏻:👅👅👅👅.2/5分本身諗住嗌xxt

▫️煙三文魚班尼迪窩夫 $95
😋👍🏻:👅👅👅.6/5分
煙三文魚班尼迪窩夫

本人真的超愛食Benedict 😍
一切 蛋液就流心了🤤🤤!!
次次都覺得好療癒~
再配埋荷蘭醬好creamy

飲落甜甜地咁 超幸福的
但啡味都依然keep到好香
推介俾小朋友口味嘅你💛
總結
空間感好大 係同frd傾計既好地方😍 食物選擇由鹹食到主食都有 可以迎合唔同需要 鹹食waffle我個人幾愛的~~飽肚得黎唔會太full🙆🏼‍♀️

而且食物質素都相當唔錯 特別係甜品方面好花心思用創意重新演繹佐各款甜品🥰
意大利芝士蛋糕
芝士蛋糕芭菲