2024-09-13 516 瀏覽
去開airside買電話,行過見到咗橫濱家系町田商店唔洗等位,就決定入去試下。佢哋嘅橫濱終極MAX拉麵同斑馬大蒜牛油拉麵,呢兩款係中規中矩啦,唔算特別出色,但都唔會難食。橫濱終極MAX拉麵湯底濃郁,麵條爽口,配料都幾豐富,但味道有少少偏鹹。斑馬大蒜牛油拉麵就係蒜味重啲,牛油味香濃,唔鍾意食蒜嘅朋友可能會覺得有啲膩。我哋亦都試咗佢哋嘅章魚小丸子同日式炒飯,章魚小丸子一般,日式炒飯就係普通啲,冇特別出色嘅味道,我仲唔記得影相添😂。不過最令我哋滿意嘅係佢哋有提供BB椅同餐具,俾咗帶BB嘅家庭一個方便嘅用餐環境。帶細路出街食飯,有啲地方唔俾用餐椅真係好麻煩。總括嚟講,橫濱家系町田商店嘅食物就係中規中矩啦。如果行街行到攰,想搵間餐廳食個快餐,呢間店都係一個不錯嘅選擇。

2024-08-30