呢度仲係一間好chill既酒吧,設計感非常十足,好彩一早book咗位💕餐廳有室外同埋室內嘅座位,我哋揀咗坐室內,而Menu係日西fusion菜,相當吸引Akagai 清甜嘅赤貝刺身包住蘆筍同埋長蔥絲,入邊仲有微微嘅辣醬,適合做開胃菜😙Shredded Celtuce Salad開胃前菜仲有呢一碟擺盤都非常精緻,入口亦非常爽脆嘅萵筍絲😉配搭蘿蔔蓉、三文魚籽、木耳絲同埋日式鰹魚冷汁,非常清新同埋健康既前菜Caramelized Pumpkin見到人人都大讚呢個焦糖南瓜🎃我哋當然都要試吓啦,除咗南瓜之外仲有杏仁同埋肉桂,南瓜本身已經好香甜,加埋脆卜卜既焦糖好好味😋Charcoal Grilled Eel鰻魚嘅肉非常彈牙而且厚實,店員會用木炭喺你面前用炭燒鰻魚😍每一啖都係煙燻過既香味A4 Wagyu Cutlet Charcoal Sando係我期待咗好耐嘅A4吉列和牛🤤油脂分佈得岩岩好🌟口感又淋又Juicy,酥脆既竹炭多士經過微烤,配搭埋入口即化嘅和牛,係MVP🏅🏅🏅Dessert of the day· Red Bean Daifuku日本嘅傳統甜品紅豆大福好煙韌,唔會好甜🤓· Chees

Akagai

Shredded Celtuce Salad

Caramelized Pumpkin

Charcoal Grilled Eel

Dessert of the day
· Red Bean Daifuku
日本嘅傳統甜品紅豆大福好煙韌,唔會好甜🤓

· Cheesecake
三重芝士香濃度恰到好處,一啖接一啖咁食哂🍰
2024-10-02
  • A4 Wagyu Cutlet Charcoal Sando