2024-09-10
-晚餐仲未决定带家人去邊度?可以考慮去馬鞍山嘅【一鼎‧台式火锅】,座位舒適,別適合同家人朋友一齊食飯嘅好去處!昨晚同家人點咗$339嘅【澳洲200日纯殼飼牛】,食得超飽又好满意!我哋點咗【QQ骨膠原(膠原豬王骨鍋】,一嚐就知道呢個豬骨湯系花時間熬制嘅,特别濃鬱好飲,家人都讚不绝口💕💕💕另外我哋仲叫咗【燻鰹魚(海苗鰹魚清湯鍋)】,鰹魚特别滑溜,幾乎唔使咬,入口即化,特别香甜,再加上海苗嘅搭配,味道更加鮮甜🤤🤤仲有肉類都深得我心,【澳洲黑安格斯殼飼封門柳】,牛肉嘅脂肪分布均匀,肉質好豐富,放入湯鍋刷一下,直接提升咗黑安格斯牛肉嘅鮮甜美味,簡直係美味佳餚!我哋點咗特色鍋物【青藤椒牛舌】,一睇色澤就好吸引我,粉嫩嘅牛舌片,加入湯底一齊搭配,確實係美味多汁,牛舌肉更加滑嫩爽脆,係必點菜式👍👍 我哋一家人都食得好愉快,特别推薦大家去呢間火鍋店品嚐美食😋
我哋一家人都食得好愉快,特别推薦大家去呢間火鍋店品嚐美食😋