長期都mark住呢間餐廳,今次真係黎到呢個食啦,食晚餐鐵板燒套餐$980/人,絕對係物有所值!🔔🤝🤝🤝海鮮沙律🤝🤝🤝一開始,前菜就係海鮮沙律!唔係普通嘅沙律,新鮮嘅海鮮伴上多彩的蔬菜🥗,味道就係唔同凡響!啲海鮮新到你會懷疑佢哋係咪喺你落單後先出海捉返嚟!😻😻😽😽😽 北海道活帶子配新鮮紫菜鰹魚清湯 😽😽😽新鮮海產匯集,北海道活帶子配新鮮紫菜鰹魚清湯相當吸引!帶子肥美,鰹魚清淡,清湯總合大家精華😺😺😺!😻😻😻 A5和牛薄燒 😻😻呢度嘅A5和牛薄燒唔試嘅確實會後悔!肉質嫩滑富有咀感,有一種無以倫比的香濃口感!仲有淡淡嘅肉香,好耐都唔會散喎!🍖🍖食住咁質素的肉,真係令人心满意足!✊🏼✊🏼✊🏼 魚湯✊🏼✊🏼✊🏼喺食肉飽口之後,再嚟碗天然無添加嘅魚湯,既清新又可口!清湯嚴選新鮮魚頭魚骨同埋長時間慢火熬煮,充分提煉魚骨原汁,鮮甜中帶有一份獨特口感。👏🏼👏🏼飲完覺得整個人都醒神咗,能量滿滿!🤌🤌🤠🤠🤠焦糖吐司🤠🤠🤠食完飯當然要嚟個甜品啦!焦糖吐司出奇地好食
🤝🤝🤝海鮮沙律🤝🤝🤝
😽😽😽 北海道活帶子配新鮮紫菜鰹魚清湯 😽😽😽